Vores mission

Vi er ny startet virksomhed som har for øje at have kunden i føre stolen inden for IT-løsninger. Vi vil gerne have at kunden er up to date.

Vi har flere års erfaring inden for IT, IT-infrastruktur, Vi har en bred viden inden for Cloud løsninger, MS365, MS Azure, AWS, Google cloud.

Ansvar sætter vi i højsæde og fokus på at udvikle vores kompetencer så vi altid er klædt på til fremtidens IT da det betyder alt når der skal laves nye løsninger. Hvor vi lytter til dig og dine ønsker, og sammen finder vi de løsninger som passer jeres virksomhed bedst.

Vi vil gerne forenkle jeres IT-løsning, den behøver ikke at være kompleks, for at være sikker og stabil.

Vi holder ikke bare møder vedr. salg og strategi, vi vil hellere snakke om de tekniske fagligheder til de nødvendige møder. Den daglig drift vil ikke blive drøftet på disse møder.

Vores værdier

Hos MCSIT vil vi gøre en forskel, IT skal være simpelt og problemfrit, et stærkt fællesskab, ved at holder sig opdateret med en nysgerrige tilgang til it og udviklingen, altid med ansvarlighed og engagement i jeres IT-løsning, så kommer kunden altid i front.

Vi tror på disse værdier differentierer os fra konkurrenterne.

Vores historie

MCSIT er en nystartet fuld service IT-leverandør som fik sin spæde start d. 1. januar 2022, men en gruppe mindre iværksætter som ejerkreds. Trods virksomhedens spæde barndom er der dog mere end 25 år samlede erfaring.